Δωρεάν κατάρτιση

Οι παρακάτω σελίδες προσφέρουν online κατάρτιση εντελώς δωρεάν και στις περισσότερες περιπτώσεις δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Openlearn

Αυτά τα δωρεάν σεμινάρια τα οποία προσφέρει το Βρετανικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η σελίδα του Open University UK παρέχει μια σειρά απο σεμινάρια για όλες τις βαθμίδες Εκπαιδευτικών αλλα και άλλες ειδικότητες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν όπως Ψυχολογία ή εκπαίδευση ενηλίκων. Τα πιο σημαντικά σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς που προτείνουμε είναι:

Coursera

Μια σελίδα με εύρος σεμιναρίων σχετικά με την εκπαίδευση αλλα και με άλλους τομείς. Πολλά προγράμματα είναι αρκετά εντατικά και μπορούν να εμπλουτίσουν ιδιαίτερα τις γνώσεις σας.

Alison

Η σελίδα αυτή παρέχει όλα τα είδη προγραμμάτων που μπορείτε να φανταστείτε, ωστόσο μη σας ξεγελά ο τίτλος ”diploma” δίπλα στα προγράμματά τους καθότι δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένα για επαγγελματική αποκατάσταση. Ωστόσο μπορούν να μετρήσουν ως επιπλέον επιμόρφωση στο βιογραφικό σας. Το δυνατό σημείο της σελίδας είναι τα προγράμματα εκμάθησης γλωσσών. Μπορείτε να φρεσκάρετε ή να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας!